Samlerhuset - Gratis 1-krone til deg! Norges myntrekke med gull og platina

1 krone belagt med gull og platina GRATIS til deg!

Gratis norsk mynt er et tilbud Samlerhuset ønsker å gi for at flere skal finne gleden ved samling. 1 kronen innleder samlingen "Norges myntrekke med gull og platina", men Samlerhuset har ingen minstekjøpsforpliktelse, ingen bindingstid og 30 dagers full returrett. Nettstedet gjør det enkelt å samle på den måten som passer deg best!

Vil du ha Norges første 1-krone med hull, belagt med gull og platina, gratis? Klikk her å lese mer om dette knalltilbudet!

Sikre deg 1-krone gratis!

Samlingen "Norges myntrekke med gull og platina" består av våre folkekjære mynter fra kong Haakon VII og kong Olav V, som de fleste nordmenn husker fra barndommen. På den tiden er én-krone faktisk var verdt noe, mens Olav Vs 5 øre elg ble spart til viktigere ting; å kaste på stikka. Samlerhuset har belagt originalmyntene med 24 karat gull og motivet er fremhevet med rhodium-platina.

Disse myntklassikerne er en del av vår norske kulturarv og nå får de endelig den status de fortjener - som samleobjekter og uforglemmelige minner fra en svunnen tid.

Samlerhuset er et av verdens største mynthandelshus, og har kontorer i 15 land i Europa, med omlag 500 ansatte til sammen. Samlerhuset er blant annet tilstede i Oslo (Kolbotn), London, Amsterdam, Berlin, Milano, Brüssel, Dublin, Warszawa, Praha, Bratislava, Budapest, København, Helsinki og Beijing.

Samlerhuset er offisiell distributør for en lang rekke nasjonalbanker og myntverk rundt i verden.

Samlerhuset er også offisiell distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til Sotsji-OL 2014, og har vært offisiell distributør for de fleste OL de seneste tyve år. 

Gratis 1-krone til deg! »