Fortuna - E-sigarett for 0 kr. Fortuna e-sigarett - en sunnere måte å røyke på. Kampanjetilbud: 0 kr!

Fortuna - E-sigarett for 0 kr !

Testpersoner til røykestopp søkes. 0 kr 

Fortuna e-sigarett:

- Kan brukes overalt 

- Ideelt til røykeslutt

Fortuna - E-sigarett for 0 kr

Akkurat nå søker vi etter mennesker som ønsker å slutte med å røyke. Derfor gir vi vekk Fortuna e-sigaretter til 0 kr. Prøv produktet - 95% av våre kunder har sluttet å røyke!

 

Bestill nå en gratis e-sigaretten »

  

Fortuna - E-sigarett for 0 kr !

Prøv Fortuna GRATIS idag!

Fortuna E-sigarett er konstruert i sort, nøytralt utseende. Dette for at det ikke skal oppfattes som en vanlig sigarett og provosere andre mennesker. Fortuna E-sigarett er også den e-sigaretten av best kvalitet på markedet, både når det gjelder nikotininnhold, smak og holdbarhet.

Fortuna e-sigarett tilbud 99 kr

Prøv det gratis!

Fortuna e-sigarett tilbud 99 kr Nå kan du bestille en pakke Fortuna for kun 99 kr + porto 49 kr. Etter prøveperioden får du hver 10. dag 5 stk. Fortuna E-sigaretter tilsvarende 150 vanlige sigaretter for kr 199,- + porto kr 49,-. Du binder deg ikke til noe, og kan når som helst endre eller si opp abonnementet.

Det desidert beste argumentet for å kjøpe e-sigaretter som Fortuna er at det er utrolig mye bedre alternativ enn vanlig røyk. Dersom du sliter med å kutte ut den vanlige røyken er det gode muligheter for at e-sigaretter vil hjelpe deg. Dermed kan du unngå alle giftstoffene som finnes i vanlige sigaretter og på den måten oppnå en enorm helsegevinst.

Vond røykelukt, gule tenner og ikke minst en skrantende helse er det du kan bli kvitt dersom du velger å bestille Fortuna og i tillegg kan du spare svært mye penger. Dersom du for eksempel røyker 15 sigaretter hver dag vil du i løpet av et eneste år kunne spare ca 18 000 kroner! Stadig flere forskere og andre eksperter anbefaler e-sigaretter som et middel for røykeslutt og Fortuna e-sigaretter er et trygt, godt og rimelige alternativ.