SmokeSmart - Nettbutikk med e-sigaretter. SmokeSmart tilbyr en nettbutikk som forhandler E-sigaretter.

SmokeSmart - Nettbutikk med e-sigaretter

SmokeSmart tilbyr en nettbutikk som forhandler E-sigaretter. E-sigarettene som ligner, smaker og føles som en ekte sigarett. 

Smokesmart e-sigaretter fås i en rekke forskjellige smaksvarianter som alle er nøye utvalgt, slik at de smaker som tobakkssigarettene du allerede kjenner til. Utover tobakkssigarettene og menthol har vi nå også 3 forskjellige frugtsmaker (jordbær, blåbær og eple) + vanilje og cappuccino. Du kan med fordel velge våre blandingspakker med alle 5 varianter, så du kan prøve innen du velger dine favoritter til meget fordelaktige priser.

Norges beste priser på e-sigaretter

SmokeSmart Nettbutikk har nettopp introdusert Norges beste priser på e-sigaretter fra kun 34,75 pr stk, som tilsvarer 2 pakker alminnelige sigaretter. Det vil si at du sparer over 2000 kr. pr måned bare ved å røyke en pakke alminnelige sigaretter om dagen og 4000 kr om måneden ved å røyke 2 pakker om dagen.

Det gir nesten ikke mening å røyke alminnelige sigaretter mere, da smaken på Smokesmart er så ekte og god at det vil være dumt å ikke velge våre Smokesmart e-sigaretter med nikotin.

 

Bestill billigste e-sigaretter nå »