NorgesEnergi 3 mnd gratis påslag kampanjen er endret til '3 mnd gratis fastbeløp'.

Billig strøm fra NorgesEnergi - Din pris følger hele tiden svingningene i strømmarkedet. Billig strøm fra NorgesEnergi - En av landets billigste spotavtaler.

NorgesEnergi er en av Norges største lavprisaktører på strøm, og har hatt den posisjon i flere år nå. NorgesEnergi uttaler at de jobber hardt for å kutte strømutgiftene til kundene. Det gjør de ved å tilby lave strømpriser, og gode fordelsprodukter for å hjelpe kundene til å kutte i strømforbruket sitt.

NorgesEnergi - '3 mnd gratis fastbeløp

Om strømproduktene:

Produktene GUL SPOT og GUL e-STRØM er blant landets billigste. I tillegg har NorgesEnergi flere produkter som er tilpasset forskjellige målgrupper, som for eksempel TOPP 10-GARANTI som gir kundene en jevnere pris og garanti for at prisen vil være blant de 10 billigste på referanselisten. Referanselisten består av de største konkurrentenes hovedprodukter. TOPP 10-GARANTI inneholder også Sparepakken som kan gi kunden besparelser på opptil flere tusen kroner.

NorgesEnergi vant 6 år på rad Norsk kundebarometer innen strømbransjen, og har også de siste årene hatt topp-plasseringer her. I tillegg vant NorgesEnergi TNS Gallups Årets kundeservice for strømbransjen. Det sier mye om hvor fornøyde kundene er.

Spesialrabatter:

Alle NorgesEnergi sine kunder får spesialrabatter på Elkjøp og Lefdal. Hver måned legges nye rabatter ut på norgesenergi.no.


Kutt strømutgiftene med NorgesEnergi!

Les mer her »